Sport

Handbal feminin

Oana Manea: O parte din viaţa mea ţine de Oltchim!

Pivotul echipei naţionale, Oana Manea (31 ani) a vorbit în ”Revista 24 Plus”, despre perioada frumoasă petrecută la Oltchim Râmnicu Vâlcea şi care a însumat 13 ani.

Oana Manea a câştigat cu Vâlcea de 8 ori titlul naţional, două cupe ale României, a ajuns de trei ori în semifinalele Ligii Campionilor şi a jucat finala Ligii, în 2010. În 2007, Oana Manea a câştigat cu C.S. Oltchim Cupa Cupelor şi Trofeul Campionilor. Cireaşa de pe tort, Liga Campionilor a venit însă anul acesta, cu CSM Bucureşti.

”Mereu la Rm. Vâlcea am avut echipă de Liga Campionilor şi chiar de câştigarea trofeului. Mereu când am început un sezon nou am plecat cu acest gând, dar pe parcurs nu ştii ce se poate întâmpla. Şi Gyor a jucat 8 finale ca să câştige Liga Campionilor. Trebuie să ai continuitate, să crezi şi să ai şi puţin noroc. Nu ştiu de ce nu am câştigat niciodată Liga Campionilor la Vâlcea, a spus Oana Manea pentru Revista 24 Plus, o publicaţie destinată publicităţii, care apare la Vâlcea şi Argeş.

Pivotul echipei naţionale crede că, în 2013, când Vâlcea a fost eliminată în semifinale de Gyor, a fost cea mai bună echipă a Oltchimului. ”Cum am mai spus, mereu Oltchim a avut echipă de top, dar părerea mea este că în ultimul an am avut echipă foarte, foarte bună. Am amintiri frumoase, am stat 13 ani, o parte din viaţa mea ţine de Oltchim. O echipă profesionistă din toate punctele de vedere”.

Oana a mai mărturisit în paginile Revistei 24 Plus că aşteaptă cu nerăbdare în viaţa ei un bebeluş. ”Am un om deosebit în viaţa mea, normal că îmi doresc o familie, ce să mai spun de bebeluş. Este o dorinţă foarte mare pentru mine. Ce o vrea Dumnezeu, când o vrea să fie, atunci o să fie, indiferent că sunt încă pe teren”.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...