Economic

Soluţie IT completă, hardware & software, preţuri mai mici cu până la 80%!

Costurile relativ ridicate ale echipamentelor IT noi pot fi reduse semnificativ prin achiziţia unora care au fost recondiţionate (refurbished).
Produsele IT recondiţionate sunt echipamente trecute printr-un sistem de selecţie, testare şi ambalare conform unor standarde specifice, având preţuri mai mici cu 30 – 80% comparativ cu acelaşi produs în stare nouă. Atunci când ne referim la produse refurbished trebuie menţionat faptul că acestea nu au fost folosite de către consumatorii finali.
Madd Electronics Group s-a înfiinţat în 2002, având ca domeniu de activitate comercializarea de echipamente IT refurbished şi second-hand. De-a lungul anilor, şi-a câştigat reputaţia de a fi unul dintre cei mai serioşi furnizori de servicii IT complete din Cluj Napoca şi nu numai. Compania are o cifră de afaceri de peste 2 milioane euro pe an şi o echipă formată din 24 de angajaţi repartizaţi la sediul principal din Cluj-Napoca şi in punctele de comercializare din Bucuresti şi Iaşi. Pe lângă partea de comercializare a echipamentelor IT, în anul 2014 Madd Electronics a dezvoltat un performant sistem de service IT. În acest service, compania poate asigura remedierea defecţiunilor în perioada de garanţie pentru echipamentele DELL şi HP sau reparaţii pentru echipamentele ieşite din perioada de garanţie.
La sediul din Cluj-Napoca compania dispune de un depozit şi de personal calificat pentru comercializarea si repararea echipamentelor. Aici se derulează principalele operaţiuni: importuri, verificare, diagnoza si reparare echipamente, pregătirea mărfii pentru vânzare, definire nomenclatoare, stabilire preţuri şi politici comerciale, verificare stocuri, livrarea mărfi către filiale.
„Compania noastră a crescut şi se simţea nevoia unui sistem complex care să acopere tot ceea ce avem nevoie în materie de sistem informatic ERP. Am ales soluţia furnizată de Transart, B-ORG ERP, aceasta fiind personalizată şi integrată cu platforma de comenzi on-line pentru a putea eficientiza fluxurile de lucru şi a asigura un grad ridicat al serviciilor oferite clienţilor noştri.” a declarat dl. Eduard Narita, Manager – Madd Electronics Group.
Începând cu 2011, Madd Electronics este membru în programul MAR. Doar două firme din România au întrunit standardele de calitate şi au fost acceptate în acest program, ceea ce înseamnă că pe toate echipamentele recondiţionate comercializate de compania noastră se poate preinstala software licenţiat Microsoft. „Cu noi, clienţii au garanţia instalării corecte şi legale a softurilor de care au nevoie, sub supravegherea Microsoft”, a afirmat dl. Narita.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...