Ultima Oră

PSD a bătut palma cu ALDE: Rădulescu, preşedinte şi Buşu, vicepreşedinte la Consiliul Judeţean Vâlcea?

PSD va face alianţă cu ALDE în toate consiile locale şi judeţene din ţară. Liviu Dragnea spune că va oferi câte un post de vicepreşedinte de Consiliu Judeţean oamenilor lui Tăriceanu chiar dacă PSD şi UNPR are majoritatea fără ajutorul liberalilor şi democraţilor.

"În toate judeţele, ALDE va primi un post chiar dacă avem majoritate fără ALDE. Nu ne-am gândit la un acord scris cu ALDE. E bazată pe caracter. Ne concentrăm doar pe constituirea majorităţilor. ALDE va avea viceprimar la Bucureşti", a spus Dragnea, completat de Tăriceanu: "Am făcut o înţelegere politică şi o respectăm. Avem o mare responsabilitate. Suntem concentraţi pe ceea ce e în ţară. vrem să alcătuim majorităţi. Avem o responsabilitate în guvernarea locală".

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

09.06.2016 - 18:55IULIAN COIMĂNESCU:MAI BINE CU DOMNUL COSTI RĂDULESCU, DECÂT CU NEMERNICUL ĂLA ANALFABET DE BUICAN. ĂLA E UN MARE NENOROCIT. SĂ-ŞI VADĂ DE LAPTELE ŞI BRÂNZA LUI DE PE PULĂ.

09.06.2016 - 18:53ion făcăleţ:CU DRACU, ACEST CĂCAT DE BUŞU SĂ AJUNGĂ VICEPREŞEDINTE. NU SE VEDE CÂT E DE PROST. MARE PORCĂRIE ŞI ÎN POLITICA ASTA!

07.06.2016 - 19:26Panseluta:Dragnea si tariceanu se aseamana la caracter sau la lipsa de caracter. S-au pus lupii paznici la oi.

Pagina 1 din 1 (3 comentarii din 3)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...