Actualitate

CNADNR a stabilit consultantul care va revizui studiul de fezabilitate pentru Autostrada Sibiu – Piteşti

Printr-un comunicat remis presei de Ziua Internaţională a Copilului (marţi, 1 iunie, a.c.), Consiliul Judeţean Vâlcea a anunţat public informarea tuturor unităţilor administrative teritoriale din zona în care se vor efectua acţiuni pentru reactualizarea SF-ului.
“În data de 28 mai 2016, Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România (CNADNR), a transmis o adresă de informare către preşedintele Consiliului Judeţean Vâlcea, Gheorghe Păsat, prin care arată faptul că a mandatat prin mandatul nr. 92/30523/25.05.2016 Asocierea SPEA Engineering S.A. Roma Italia Sucursala Bucureşti & Tecnic Consulting Engineering România S.R.L. să realizeze în numele şi pentru Statul Român prin CNADNR toate activităţile legate de efectuarea măsurătorilor topografice, a studiilor geotehnice şi a oricăror operaţiuni necesare studiului de fezabilitate, a studiilor de teren arheologice, precum şi întocmirea documentaţiilor necesare lucrării de utilitate publică «Autostrada Sibiu-Piteşti».
De asemenea, CNADNR a mandatat Asocierea SPEA Engineering S.A. Roma Italia Sucursala Bucureşti & Tecnic Consulting Engineering România S.R.L. să reprezinte compania în relaţiile cu autorităţile publice locale (consilii judeţene şi primării), prefecturi, ministere, persoane fizice sau juridice care urmează să fie expropriate şi orice alte autorităţi publice.
Au fost deja demarate în teren studiul geotehnic, studiul topografic şi întocmirea documentaţiilor de expropriere.
Consiliul Judeţean Vâlcea a informat cu privire la această situaţie toate unităţile administrative teritoriale din zona în care se vor efectua acţiuni ce vizează construcţia Autostrăzii Sibiu – Piteşti.”

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

02.06.2016 - 11:49Balteanu Vintila:Speram sa se miste mai repede totul. Oare apuca presedintele Romaniei sa mearga la SIBIU pe autostrada in mandatul acesta sau peste trei mandate?

Pagina 1 din 1 (1 comentarii din 1)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...