Sport

Fotbal, Superliga Vâlcea

Posada Perişani a câştigat Cupa României-faza judeţeană Vâlcea

Posada Perişani a câştigat Cupa României, faza judeţeană Vâlcea, după ce a învins azi, în finala disputată la Popeşti, pe Voinţa Orleşti, scor 4-2.
Văzută în vara trecută ca una din candidatele la titlu, Perişani a dezamăgit în campionat, dar s-a revanşat în cupă şi a terminat sezonul cu un trofeu.
Pentru Posada au marcat Gâlcescu (2), Roncea şi Predulete, iar pentru Orleşti au punctat Sticlaru şi Mitală. Ambele echipe au terminat jocul cu 10 jucători, după eliminările lui Florea (Posada) şi Călinescu (Orleşti).
”Ne-am dorit mult cupa, a fost un meci greu, am fost conduşi, apoi am revenit la 3-1, s-a făcut 3-2 şi în final am învins cu 4-2. A fost un meci frumos, cu ocazii multe de ambele părţi, păcat că nu s-a jucat la Vâlcea, ar fi fost mai multă lume” a spus antrenorul Perişaniului, fostul jucător al Chimiei, Dumitru Teleşpan.
Cele două echipe s-au înfruntat şi sâmbătă, la Perişani, în penultima etapă din Superligă, acolo unde Orleştiul s-a impus cu 1-0 şi a făcut un pas mare spre salvarea de la retrogradare, urcând pe loc de ”baraj”. Posada nu are emoţii, fiind pe locul 6, însă Orleştiul trebuie să câştige în ultima etapă, acasă, cu Mihăeşti, pentru a îşi conserva măcar locul de ”baraj”, ameninţat de Dăeşti.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

02.06.2016 - 09:06RASIIIIIIIIIIIII:CARE CUPA?

TREBUIE SA MAI ELIMINATI 9 ECHIPE CA SA O LUATII,SI NU STIU DACA ACELEA OR SA STEA CAPRA.

ASA CA TOT STEAUA O SA O IA .

VA-TI FACUT DE RAS,MAI BINE CODAS LA MUNTE CINSTIT DECAT UN CASTIGATOR AL CUPEI BLATIST.

02.06.2016 - 08:48IONEL:Blat,blat,blat!!!!!!!!!!!!!!!

Pagina 1 din 1 (2 comentarii din 2)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...