Sport

Adrian Albinaru va fi operat joi la coloana cervicală

Nu este vorba de ceva grav, dar oficialul clubului CSM Râmnicu Vâlcea va avea de tras câteva luni la recuperare

Directorul sportiv al clubului CSM Râmnicu Vâlcea, Adrian Albinaru (35 ani) va fi operat joi dimineaţă la coloana cervicală, după accidentarea nefericită suferită sâmbătă, când a jucat pentru Viitorul Dăeşti în Superligă.
Internat la Spitalul Clinic de Urgenţă "Bagdasar-Arseni", Adrian Albinaru va fi supus mâine dimineaţă unei intervenţii chirurgicale, pentru refacerea inelelor 4 şi 5 de la coloana cervicală, care sunt afectate. În astfel de operaţii, doctorii prelevă cartilaj de la şold, iar perioada de recuperare ulterioară este de minim trei luni.
Antrenorul echipei Viitorul Dăeşti, Gelu Voica a fost în aceste zile la Bucureşti, alături de Adrian Albinaru şi spune că vâlcenii nu au motive să se panicheze, operaţia fiind una obişnuită. ”Se simte bine, îşi mişcă mâinile şi picioarele, dar va fi operat joi, de o echipă de trei medici. Nu este vorba ceva grav, doar că Adi Albinaru va avea mult de muncă după operaţie, la recuperare. A fost o accidentare total nefericită, după o fază banală, un aut, a sărit la cap, a venit cu spatele în cotul adversarului. Nu a fost însă o lovitură, nu a fost nimic intenţionat, doar mult ghinion, nu are niciun rost să acuzăm jucătorul de la Călimăneşti, pentru că se putea întâmpla oricui” spune Gelu Voica. Fost jucător în primul eşalon, acesta a trecut în carieră pe la FC Argeş, Sportul Studenţesc, FC Oneşti, Maccabi Yavne (Israel), Dacia Piteşti, FC Olt şi FC Oltchim.
Cu o etapă înainte de finalul Superligii, Viitorul Dăeşti ocupă locul 11, primul retrogradabil direct, iar şansele să urce o poziţie şi să ajungă la ”baraj” de supravieţuire sunt minime. ”Nu mă mai interesează fotbalul, dacă retrogradăm, nu este o tragedie, nimic nu este mai important acum decât Albinaru, să se reface repede şi să fie sănătos. Cu el pe teren în ultima etapă, aş fi avut mari speranţe de salvare, chiar dacă jucăm la Şirineasa, aşa, însă, nu îmi fac iluzii. Eu însă cred că Albinaru trebuie să îşi încheie aici cariera de jucător” a mai spus Gelu Voica.
Intrat sâmbătă pe teren în disputa din penultima etapă a Superligii, Viitorul Dăeşti – Cozia Călimăneşti, scor 3-4, Adi Albinaru a rămas inert pe gazon, după un duel aerian, fără a îşi mai simţi picioarele. Medicii de la Spitalul Judeţean Vâlcea au decis în aceeaşi zi, transportarea lui Adrian Albinaru la Bucureşti, cu un elicopter, pentru investigaţii mai amănunţite.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...