Sport

Fotbal, Superliga Vâlcea

Adrian Albinaru, accidentat la coloana cervicală într-un joc de Superligă

Organizatorul de competiţii al clubului CSM Râmnicu Vâlcea, Adrian Albinaru (35 ani) a trecut sâmbătă prin clipe dificile şi a fost dus cu elicopterul la Bucureşti, după ce s-a accidentat, jucând pentru echipa de Superligă, Viitorul Dăeşti.
Prezent iniţial în Zăvoi, la meciul de Liga a II-a, CSM – Unirea, scor 2-0, Adrian Albinaru a plecat la pauză la Dăeşti, pentru a juca la echipa de Superligă la care este legitimat, Viitorul, în disputa cu Cozia Călimăneşti. Dăeştiul este angrenată în lupta pentru evitarea retrogradării şi după eşecul cu Cozia, scor 3-4, mai are şanse minime să prindă un loc de ”baraj” pentru supravieţuire.

Intrat înspre finalul meciului de la Dăeşti, la scorul de 1-3, Albinaru a fost lovit cu cotul de un adversar la coloana cervicală, după ce a sărit la cap şi a rămas inert pe gazon, fără a îşi mai simţi picioarele. Medicii de pe ambulanţă i-au pus un guler cervical şi l-au transportat la Spitalul Judeţean, unde, însă, nu i s-a putut efectua un RMN clar, pentru că jucătorul are o tijă în umăr. Situaţia fiind una alarmantă, sâmbătă după amiază s-a decis transportarea lui Adrian Albinaru la Bucureşti, cu un elicopter, pentru investigaţii amănunţite. Astăzi, organizatorul de competiţii al CSM-ului se simte mult mai bine, îşi poate mişca membrele, însă mâine, doctorii din Capitală vor decide dacă este nevoie de intervenţie chirurgicală, în cazul în care este atins vreun nerv. În cel mai rău caz, Albinaru va fi operat şi va fi nevoit să facă recuperare minim 3 luni, însă, din fericire, nu se pune problema unui diagnostic mai grav.

”Albină a contribuit decisiv ca jucător la ultima promovare a unei echipe vâlcene în Liga a III-a, Damila, apoi a făcut parte din echipa de conducere atât la Damila cât şi la CSM, ocupând funcţia de director sportiv. Este foarte îndrăgit în vestiar şi îl aşteptăm cât mai repede alături de noi. Îi doresc multă sănătate şi însănătoşire grabnică!”-Lucian Munteanu, manager CSM

Lansat în fotbalul de performanţă de la juniorii Chimiei, Adrian Albinaru a fost component al naţionalei Under 21 şi a jucat în primul eşalon pentru FC Argeş.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...