Sport

Fotbal, Liga a II-a, CSM Rm.Vâlcea

Iustin Teodorescu, debut la 16 ani!

Revenit pe teren după trei ani şi jumătate, Robert Tufişi şi-a fracturat un deget şi trebuie să se dedice doar carierei de antrenor

Aşa cum siteul nostru a anunţat în preziua jocului cu Tărlungeni, antrenorul cu portarii de la CSM Râmnicu Vâlcea, Robert Tufişi a fost titular pentru alb-albaştri, chiar în ziua în care aniversează vârsta de 40 de ani.
Revenit într-un joc oficial după trei ani şi jumătate, Tufişi s-a accidentat în minutul 31 al partidei, când şi-a fracturat un deget şi a fost înlocuit, un semn clar că, în continuare, trebuie să se dedice doar meseriei de antrenor cu portarii, unde are licenţa UEFA A.


Astfel, juniorul Iustin Teodorescu (16 ani) a debutat la Liga a II-a şi a făcut un meci bun, având o intervenţie excelentă în minutul 45, la şutul lui Şerban.

La finalul jocului, Robert Tufişi şi Iustin Teodorescu au venit împreună la conferinţa de presă din Zăvoi. ”Le mulţumesc antrenorilor Pelici şi Dulcea că au avut încredere în mine, dar şi managerului Lucian Munteanu, alături de care lucrez foarte bine şi ne propunem să mai scoatem portari tineri. Azi am demonstrat că muncim bine la nivel de copii şi juniori. Am fost nevoit să joc, am vrut să ajut Vâlcea, nu am putut să refuz niciodată această echipă, mulţumesc tuturor oamenilor din oraş pentru clipele petrecute în fotbal. E o zi frumoasă pentru mine, nu vreau să comentez despărţirea de Fildan. Teodorescu şi-a câştigat locul în poartă, eu sunt accidentat, la Reşiţa va apăra el sau Marinoiu. Avem mulţi portari talentaţi, va fi al doilea Brănescu în curând. Am mulţi copii buni, Marinoiu, Teodorescu, Popa, Voicilă, Sporea, nu aş putea fără ajutorul celor de la Centru, unde sunt oameni serioşi şi unde se munceşte”, a spus Robert Tufişi.

La doar 16 ani, Iustin Teodorescu este şi el bucuros pentru debutul în eşalonul secund. ”După atâţia ani de muncă, am reuşit în sfârşit să debutez cu dreptul, dar, din nefericire, după accidentarea domnului Tufişi. Sunt bucuros, sper să apăr şi eu ca dânsul, dacă se poate, până la 40 de ani”.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...